SÅDAN GØR DU

1. Opretter en profil ved at klikke på "opret profil" i top-menuen (hvis du allerede har en profil logger du blot ind)
  2. Efterfølgende klikker på du på dette link: http://tri-club.klub-modul.dk/cms/SubscriptionOverview.aspx
  3. Vælg dit medlemsskab og gennemfør købet
  4. Du får tilsendt en mail med brugernavn og password og kan efterfølgende logge ind på www.tri-club.dk samt udskrive dit licenspas.

VORES TRÆNINGSPAKKER

BASIC

Denne træningspakke er for dig, der ønsker at være en del af /tri club denmark, men som af forskellige årsager ønsker at håndtere det meste af træningen selv.
Med et Basic medlemsskab får du følgende:

• Adgang til én ugentlig undervisning (løbetræning)
  • Adgang til udvalgte foredrag og events (vi ønsker at højne dine kompetencer)
  • Mulighed for at købe klubtøj
  • Adgang til vores grupper på facebook (/tri social, /tri swim, /tri bike) som er rammen om vores sociale liv i klubben
  • Adgang til vores online univers og vores /tri school
  • Mulighed for at benytte dig af vores samarbejdsaftaler
  • Licens og medlemsskab af DTriF
Prisen for Basic er 399,- for 12 måneders medlemsskab. Læs vores handelsbetingelser for yderligere information. Du kan købe træningssessioner for 40kr (Train & Pay) udover det faste BASIC abonnement.

PREMIUM

Denne træningspakke er for dig, der ønsker adgang til alle aktiviteter i klubben. Vores samlede ugentlige aktivitetsprogram har mere end 40 aktiviteter fordelt på ugens 7 dage og du kan frit benytte dig af alle vores tilbud. Med et Premium medlemsskab får du følgende:

• Adgang til mere end 40 ugentlige undervisningstimer med vores instruktører
  • Adgang til vores foredrag og events
  • Mulighed for at købe klubtøj
  • Adgang til vores sociale grupper på facebook og dermed adgang til fællestræning med klubbens øvrige medlemmer (selvorganiseret)
  • Adgang til vores online univers og vores /tri school
  • Mulighed for at benytte dig af vores samarbejdsaftaler
  • Licens og medlemsskab af DTriF

Prisen for Premium er 1.999,- kr. for 12 måneders medlemsskab. Læs vores handelsbetingelser for yderligere information.